Kthehu lart

Me CellFast çelë pranvera!

Me CellFast çelë pranvera! GazetaExpress

Bau Market si distributor i autorizuar i CellFast për Kosovë ka përgatitur ofertë të jashtëzakonshme për produkte kopshti nga ky brend.

CellFast njihet për jetëgjatësinë e produkteve të saj, dhe tani kualitetin e njëjtë mund ta gjeni në Bau Market me çmime të volitshme, duke filluar nga seti për ujitje që përfshinë një spërkatëse dore, dy gjysmëlidhëse, një gyp kopshti 25m dhe një mbajtëse për gyp deri në 45m me çmim prej 26.90Ä

Rreth 50 produkte CellFast janë përmbledhur në këtë kampanjë zbritjesh, e shumë artikuj të tjerë kopshti me super çmime mund t'i gjeni në Bau Market.

Jepi jetë kopshtit tuaj!

Shfleto ofertën online: https://goo.gl/GzoyEJ


    Data: 21 Prill 2018 12:20
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera