Kryeqyteti ku përdoret kokaina më së shumti në Europë

​ Qendra Europiane për Monitorimin e Drogës dhe Vartësisë ka publikuar raportin e saj të fundit për përdorimin e drogës në të gjithë kontinentin.

GazetaExpress

Lista me 10 vendet e para për përdorimin e kokainës kryesohet nga Barcelona. Ndërkohë, edhe pse në vitet 2014 dhe 2015, Londra ishte qyteti që udhëhiqte këtë listë, së fundmi nuk është farë në 10 vendet e para, transmeton tch.

Ndërkohë, në raport thuhet se kryeqyteti evropian i përdorimit të amfetaminave është Eindhoven në Holandë. Amsterdami kryeson listën për përdorimin e MDMA.

Të dhënat u finalizuan pas analizave të mostrave të ujërave të zeza të 56 qyteteve në 19 shtete të Europës.

Të tjera

Lajmet e fundit