Kthehu lart

Këta janë anëtarët e komisionit qeveritar ndaj të cilëve u ngrit aktakuza për veteranët

Këta janë anëtarët e komisionit qeveritar ndaj të cilëve u ngrit aktakuza për veteranët GazetaExpress

Sot zyrtarisht është ngritur aktakuza ndaj 12 anëtareve të Komisionit për verifikimin e pjesëmarrësve të Luftës së UÇK-së. Ata akuzohen se kanë fryrë listën e veteranëve të UÇK-së deri në 19 mijë më shumë. Në njoftimin e Prokurorisë Speciale janë publikuar inicialet e personave të akuzuar, Gazeta Express mëson se bëhet fjalë për anëtarët e komisionit qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të veteranëve në krye me kryetarin, Agim Çekun.

Të akuzuarit janë: Agim Çeku, Nuredin Lushtaku, Sadik Halitjaha, Shkumbin Demaliaj, Qelë Gashi, Shukri Buja, Ahmet Daku, Rrustem Berisha, Faik Fazliu, Smajl Elezaj, Fadil Shurdhaj dhe Xhavit Jashari.

Kjo aktakuzë ishte nisur nga prokurori Elez Blakaj, por u la e papërfunduar për shkak të kërcënimeve që Blakaj thotë se i ka marrë.

Të akuzuarit nëpërmjet fotografive:

Rrustem Berisha
Rrustem Berisha
Shukri Buja
Shukri Buja
Agim Çeku
Agim Çeku
Shkumbin Demaliaj
Shkumbin Demaliaj
Nuredin Lushtaku
Nuredin Lushtaku
Xhavit Jashari
Xhavit Jashari
Faik Fazliu
Faik Fazliu
Sadik Halitjaha
Sadik Halitjaha
Fadil Shurdhaj
Fadil Shurdhaj
Smajl Elezaj

Smajl Elezaj
    Data: 14 Shtator 2018 16:37
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera