Hoxhaj kërkon nga Rumania njohjen e pavarësisë së Kosovës

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj ka kërkuar nga Rumania njohjen e pavarësisë së Kosovës.

GazetaExpress

Përmes një postimi në Twitter Hoxhaj tha se Romania duhet t’i bashkohet shumicës së shteteve të BEsë që r kanë njohur Kosovën, ndërsa ka thënë se mirëpret interesimin e secilit shtet anëtar për të kontribuuar në normalizimin e raporteve Kosovë Serbi.

Këto komente Hoxhaj i bëri pas vizitës së Vuçiq në Rumani dhe deklaratave të publikuara ku presidenti rumun shprehu gatishmerine të kontribuojë në normalizimin e marrëdhënieve Kosovë Serbi.

Të tjera

Lajmet e fundit