Kthehu lart

Fitoi 2 miliardë dollarë për 5 minuta... kështu

Fitoi 2 miliardë dollarë për 5 minuta... kështu GazetaExpress

Një qytetar belg ka arritur të bëhet i pasur në vetëm 5 minuta.

Luc Mahieux zbuloi se dikush kishte derdhur në llogarinë e tij një shumë të çmendur prej 2 miliardë dollarësh.

Përshtypja e çuditshme se ishte bërë shumë i pasur, zgjati vetëm 5 minuta, pasi banka fshiu menjëherë shumën nga llogaria.

“Mendova se do të zgjidhja të gjitha problemet e mia”, tregon duke qeshur.

Më pas ai e ka kaluar çështjen me një batutë në profilin e tij në “Facebook”, duke saktësuar për të gjithë miqtë e tij “të ardhshëm”, se nuk kishte më para.

Teknikët e anti-mashtrimit ende nuk kanë shpjeguar se si ka ardhur një shumë e tillë në llogarinë e saj dhe nga ku.

    Data: 14 Shkurt 2018 07:20
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera