Kthehu lart

​EUROSIG merr "Medaljen e Mirënjohjes”

​EUROSIG merr "Medaljen e Mirënjohjes” GazetaExpress

​EUROSIG Kosova, pjesë e EUROSIG Group, mori sot nga Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, “Medaljen e Mirënjohjes”, si një nga Kontribuesit dhe Tatimpaguesit më të mëdhenj dhe më të mirë në ekonominë e Kosovës.

Çmimi u tërhoq nga Presidenti i EUROSIG Group, Kadri Morinaj, në aktivitetin e organizuar në Prishtinë, nga Oda Ekonomike e Kosovës, në prag të 10-Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
#Eurosig #MedaljeMirenjohjeje #HashimThaçi #PavaresiaKosoves

    Data: 13 Shkurt 2018 14:57
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera