Kthehu lart

Banka ProCredit me shërbime të avancuara edhe për diasporën

Banka ProCredit me shërbime të avancuara edhe për diasporën GazetaExpress

Për ju bashkatdhetarë, banka ProCredit ju ofron shërbime të avancuara digjitale të cilat ju mundësojnë të keni bankën me vete kudo që jetoni.

Për ju bashkatdhetarë, banka ProCredit ju ofron shërbime të avancuara digjitale të cilat ju mundësojnë të keni bankën me vete kudo që jetoni.

Apliko Online për kursime dhe përfito:

 Kushte speciale për diasporën
 Transferta të parave në Kosovë pa pagesë
 e-Banking për menaxhim të llogarisë online

Apliko online KËTU

Nëse ende nuk keni llogari në bankën tonë - apliko për të hapur llogari rrjedhëse KËTU dhe firmos dokumentet sapo të jesh në Kosovë.

Llogaria jonë rrjedhëse ProCredit Direkt ju mundëson qasje në çdo kohë
në të gjitha shërbimet që keni nevojë:

 Transferet e parave, pagesat e faturave, urdhërpagesat periodike, kartelë e
debitit pa kontakt, SMS njoftimi për të gjitha transaksionet, tërheqje dhe
deponime të parave në bankomate
 Llogari të kursimeve FlexSave me fleksibilitet maksimal
 Depozita me afat që mundësojnë planifikim afatgjatë

Me ne mund të bëni bankim kurdo dhe kudo që dëshironi.

    Data: 18 Dhjetor 2018 13:47
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera