Zvicra dhe Britania nënshkruajnë marrëveshje për tregtinë pas Brexit’it


11/02/2019

Dy shtetet kanë nënshkruar në këtë kuadër, këto muajt e fundit marrëveshje për transportin rrugor, transportin ajror, sigurimet dhe lëvizjen e lirë të personave.

Marrëveshja për tregtinë u nënshkrua sot nga ministri britanik i Tregtisë së Jashtme, Liam Fox dhe ministrit zviceran të Ekonomisë, Guy Parmelin u zgjerua në Principatën e Lihtenshtejnit, në rolin e unionit doganor, Zvicër-Lihtenshtejn.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart