Vonohet për ta zënë fluturimin, vrapon nëpër pistë për të hyrë në aeroplan


19/11/2018

Megjithëse ishte vonuar për ta zënë fluturimin për në Xhakarta, ajo këmbëngulte që të ndalojë aeroplanin dhe të futet në bord, transmeton Telegrafi.

Pamjet që u shpërndanë në rrjetet sociale, ngritët pyetje të shumta, se si ka mundur të hyjë në këtë zonë, kur vetëm ka filluar procesi i nisjes.

Në anën tjetër, është kërkuar që të mos veprohet në këtë mënyrë, pasi pasojat për jetën e saj do ishin fatale, po që se do afrohej te motorët e aeroplanit.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart