Vitin 1992: Thaçi në konferencë me aktivistët e LDK-së


01/11/2015

Konferenca kishte të bënte me protestat për lirimin e objekteve shkollore dhe universitare, që ishin uzurpuar nga pushteti serb.

Në foto shihet Thaçi bashkë me Mujë Rugovën, Agim Hysenin dhe Rexhep Osmanin.

Thaçi në ato vite ishte pjesë e kryesisë së Unionit të Studentëve të UP-së, e mbase edhe anëtar i LDK-së.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart