Trumpi përshëndet lirimin e pastorit amerikan nga Turqia


12/10/2018

“Shpresojmë që ai të vijë shëndoshë e mirë në shtëpi”, shkruan Trump në Twitter.

Një gjykatë në Turqi hoqi sot arrestin shtëpiak dhe ndalimin për të udhëtuar që ishte vendosur kundër pastorit amerikan, Andrew Brunson, i cili u arrestua dy vite më parë me akuzën për spiunazh dhe terrorizëm, një arrestimi që shkaktoi një krizë diplomatike me Uashingtonin.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart