Trump investon 5 miliardë dollarë në marinën për përballje me Rusinë


09/01/2017

Ai po mendon të investojë 5 miliardë dollarë për të rritur numrin e anijeve luftarake për t’u përballur me kërcënimin që vjen nga Rusia dhe Kina.

Trump ka vënë si qëllim që të çojë në 355 numrin e anijeve luftarake dhe kostoja pritet të jetë mes 5 dhe 5,5 mld dollarë.

Aktualisht marina amerikane ka 274 anije luftarake në gjendje pune. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart