Tendoset situata në Shkup – gjuhet me gurë zyra e Ivanovit, i digjen fotografitë (Foto)


13/04/2016

Mbi dy mijë qytetarë janë mbledhur në protestë kundër qëllimit të qeverisë së VMRO-DPMNE-së për mbylljen e PSP-së dhe abolimin e kriminelëve nga radhët e pushtetit.

Ata para zyrës së Ivanovit janë edhe duke brohoritur parulla, si “shet mafioz!” e të ngjashme, ndërsa edhe kanë djegur fotografitë e presidentit.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart