Të ftuar sot në Frontal: Nasim Haradinaj dhe Tomë Gashi


07/12/2018

Të ftuar në studio është përfaqësuesi i OVL-UCK-së Nasim Haradinaj dhe avokati Tomë Gashi.

Pos debati, mësoni se a ka ftesa të tjera të nga Zyra e Prokurorit të Specializuar për ish pjesëtarët e UÇK-së?

Kush është Komandant Remi?

Cila është historia e  përballjes së tij  me drejtësinë nëpër gjykatat e UNMIK e EULEX ?

Cili nga ish – ushtarët i del në mbrojtje Komandant Remit?

A do të lejojnë institucionet e Kosovës, ardhjen e Cecës në Kosovë?

Për këto dhe shumë të tjera, ndiqeni emisionin Frontal prej orës 17:00. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart