Specialen nuk e zmbrapsin iniciativat për shfuqizim


08/01/2018

Përderisa në Kosovë është paralajmëruar të ndërmerret iniciativa për shfuqizimin e Ligjit për Specialen, institucionet që derivojnë prej tij kanë thënë se janë të fokusuar në përmbushjen e mandatit të tyre, bazuar në amendamentin kushtetues dhe ligjet e miratuara nga Kuvendi i Kosovës.

“Dhoma e Posaçme e Kosovës është e fokusuar në zbatimin e mandatit të vet në përputhje me Ligjin e miratuar mbi Dhomat e Specializuara dhe Prokurorinë e Specializuar, si dhe në përputhje me amendamentin kushtetues.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart