Shtëpi luksoze të mbuluara me ar, kjo është pasuria e Donald Trump


03/02/2018

Përpos që po raportohet për anën e tij politike, mediat botërore i kushtojnë rëndësi edhe jetës së tij private, transmeton Gazeta Express.

Më herët ishin publikuar pamjet e aeroplanit të tij luksoz, dukja nga brenda dhe luksi që ai ka gjatë udhëtimeve.

Në Manhattan të New York, miliarderi jeton në ndërtesën e tij “Trump”. Aty zhvillon edhe biznesin por edhe jeton me familjen. Përveç kësaj, ai zotëron edhe shumë prona të tjera luksoze.

Kjo është pasuria e tij:

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart