Shqiptarët e Turqisë festojnë 11 vjetorin e pavarësisë së Kosovës


17/02/2019

Në këtë aktivitet mori pjesë edhe zëvendësministri i MDIS-së, Faruk Nura, i cili u shpreh i emocionuar që feston 11 vjetorin e shtetit bashkë me shqiptarët e Turqisë.

Ai i falënderoi shqiptarët për kontributin e dhënë në shtetbërjen e Kosovës

Nura po ashtu falënderoi edhe shtetin mik të Turqisë për ndihmën e dhënë si para, gjatë dhe pasluftës për vendin tonë. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart