Mbi 20 të lënduar nga shpërthimi në Paris - Gazeta Express

Mbi 20 të lënduar nga shpërthimi në Paris

12/01/2019 10:55

Makina u shkatërrua dhe ndërtesa të tjera u dëmtuan nga shpërthimi në “Rue de Trévise” në Francë.

Policia dyshon për një rrjedhje gazi që shkaktoi shpërthimin në një furrë rreth orës 09:00.

Ata kanë kërkuar nga njerëzit që të qëndrojnë larg zonës, për të lejuar aksesin e shërbimeve emergjente.