Shpend Ahmeti njofton se një pjesë e shoqërisë civile nesër organizon protestë “Drejtësi për Astritin”


13/11/2016

Njoftimin e ka bërë në Facebook dhe ka treguar se përkrahës janë edhe disa prej gazetarëve si Adriatik Kelmendi e Imer Mushkolaj.

Astrit Dehari ka vdekur në rrethana ende të pasqaruara në burgun e Prizrenit. Ishte i dyshuar për sulm ndaj Kuvendit të Kosovës dhe po mbahej prej 67 ditësh në paraburgim.

Lexojeni të plotë njoftimin:

 

Nesër organizohet protestë për drejtësi për Astritin, prej orës 12:00 në sheshin Zahir Pajaziti, e organizuar prej qytetarëve. Njerëz të shoqërisë civile që po e përkrahin, janë:

ARTPOLIS

Adriatik Kelmendi – Gazetar

Agon Maliqi – Publicist

Ardian Gola – Profesor

Avni Zogiani – Aktivist i shoqërisë civile

Ardiana Shala – Psikologe

Besa Luzha – Aktiviste e shoqërisë civile

Besa Luci – Publiciste

Besa Neziri – Artiste

Besa Shahini – Analiste Politike

Bekim Lumi – Artist

Dukagjin Pupovci – Ekspert i arsimit

Eli Gashi – Aktiviste e shoqërisë civile

Eliza Hoxha – Arkitekte

Flaka Surroi – Publiciste

Florina Duli – Aktiviste e shoqërisë civile

Grupi i Pavarur i Qytetarisë Aktive “Tjetërqysh” – Mitrovicë

Ilir Bajri – Artist

Imer Mushkolaj – Gazetar

Instituti për Kritikë dhe Emancipim

Ismet Kryeziu – Aktivist i shoqërisë civile

Klubi Politik i Studentëve

Kosova’s Organization of Medical Students

Leonora Shabani – Bajraktari – Aktiviste e shoqërisë civile

Lëvizja Studentore për Barazi: Studim Kritikë Veprim

Luljeta Demolli – Aktiviste e shoqërisë civile

Rilind Gërvalla – Gazetar

Rron Gjinovci – Aktivist i shoqërisë civile

Samir Potera – Media

Shqipe Gjocaj – Aktiviste e shoqërisë civile

Valbona Bajrami – Aktiviste e shoqërisë civile

Valdete Idrizi- Aktiviste e shoqërisë civile

Vesë Kelmendi – Aktiviste e shoqërisë civile

Visare Aliu – Artiste

Visare Gorani – Aktiviste e shoqërisë civile

Youth Initiative for Human Rights

#DrejtesiPerAstritin

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart