Shkup – Vazhdon edhe sot protesta kundër vendimit të Ivanovit


14/04/2016

Përndryshe, bilanci i protestës së djeshme
është 12 të arrestuar dhe dhjetëra qytetarë, ndër të cilët një gazetar dhe një
fotoreporter, të lënduar.

Protesta janë paralajmëruar edhe për në
Manastir, kryetari i të cilit sot u akuzua nga Prokuroria Speciale për keqpërdorim
detyre dhe dëmtim të shtetit për 350 mijë euro.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart