Shkup – Protestuesit shpërthyen kordonin policor dhe u nisën drejt Parlamentit (Video dhe foto)


13/04/2016

Atje ata hasën në një kordon tjetër policësh.

Qendra e Shkupit vlon nga policët, të cilët janë nxjerrë për të parandaluar përballjen direkte të protestuesve dhe kundërprotestuesve të organizuar nga VMRO-DPMNE-ja në pushtet.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart