Shikoni policët si ikin nga protestuesit dhe aksionin brutal të forcave speciale në Shkup (Video)


14/04/2016

Protestuesit kanë shprehur mllefin ndaj tyre, për shkak të pamundësimit nga ana e policisë që të protestojnë para selisë së VMRO-DPMNE-së.

Në vijim të videos mund të shihet aksioni brutal që pasoi i forcave speciale të policisë kundër protestuesve.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart