Shënohet viktima e parë nga protestat në Belgjikë


12/01/2019

Viktima u përplas nga kamioni pasi nuk u pa nga shoferi i automjetit sipas mediave në vend.

Lëvizja e “Jelekëve të Verdhë” e krijuar në Francë në 17 nëntor, u përhap shumë shpejt dhe në Belgjikë sidomos në pjesën frankofone të vendit.

Protesta fillimisht nisi kundër çmimit të shtrenjtë të karburantëve.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart