Serbia po dërgon mesazhe të rreme, thotë se Aeroporti i Prishtinës është mbyllur - Gazeta Express

Serbia po dërgon mesazhe të rreme, thotë se Aeroporti i Prishtinës është mbyllur

05/12/2018 15:02

“Përveç bllokadës së hapësirës ajrore mbi territorin e Serbisë për fluturimet që kanë destinacion e origjinë Aeroportin Adem Jashari, autoritetet serbe vazhdojnë me gënjeshtra e tentativa për lajthitje e bllokim të operatorëve ajrorë. Që nga përfundimi i luftës sonë çlirimtare autoritetet e Aviacionit Civil të Serbisë dezinformojnë operatorët ajror me mesazhe se Aeroporti i Prishtinës është i mbyllur për trafik ajror civil dhe se nuk jepen leje për operime. Një mesazh i tillë i ishte dërguar edhe këtë mëngjes një operatori ajror që planifikon të realizoj fluturime nesër në aeroportin “Adem Jashari”, ka shkruar Hyseni, i cili është edhe pjesë e Lëvizjes Vetëvendosje.

Ai ka thënë se lejet i jep Kosova dhe se gënjeshtarët nuk do ta kenë mundësinë asnjëherë më.