Senatori McCain: Falë Nënë Terezës unë dhe gruaja ime kemi një vajzë të mrekullueshme


13/04/2017

Ai tha se kur para disa viteve ka shkuar në Bangladesh me gruan e tij, atje ata i morën dy fëmijë në Amerikë për t’u ndihmuar pasi këta fëmijë ishin shumë të sëmurë.

“Kur ne shkuam atje me gruan time ku ishte Nena Terezë, ajo erdhi me dy femijë në krahë, të cilat kishin sëmundje vdekjeprurëse dhe ajo na tha: Merrni ose do të vdesin. Ne i morëm në Amerikë, ku njërën e adoptoi një familje amerikane, ndërsa tjetra u bë vajza jonë, Bridget, të cilën e duam shumë”, u shpreh McCain.

McCain tha se falë Nënë Terezë, sot ai ka një vajzë të merkullueshme. /Express/

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart