Samiti i Frankofonisë ia hap dyert zyrtarëve kosovarë në Armeni


11/10/2018

Përmes një postimi në FB ai shkroi se në mesin e 80 shteteve pjesëmarrëse në samitin që ndan dhe promovon vlerat humaniste dhe universale të Frankofonisë është edhe Kosova.

“Sot nisi punimet Samiti i 17-të i Frankofonisë, në Jerevan të Armenisë, duke bashkuar përfaqësues të mbi 80 shteteve të botës. Republika e Kosovës ndan dhe promovon vlerat humaniste dhe universale të Frankofonisë, si dhe promovon në vijimësi gjuhën dhe kulturën frënge të hapësirave frankofone. HTH”, ka shkruar presidenti në FB.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart