Sa milionë euro i kanë investuar kosovarët në valutat virtuale? (Video)

20/07/2017 21:12

Sadiku, i cili për një kohë të gjatë merret me analiza të monedhave virtuale, ka treguar se sa është vlera e tyre dhe sa është investuar në to në Kosovë.

Inxhinieri ka njoftuar opinionin me mënyrën se si funksionon blerja e valutave virtuale dhe si mund të bëhen me llogari të gjithë ata që duan të jenë pjesë e saj.

Sadiku ka folur për interesimin e të rinjve kosovarë në investimin e parave konvencionale në ato virtuale.

Intervistën me analistin e valutave virtuale mund ta ndiqni më poshtë: 

Emisioni “Komiteti” – Mysafir, Ermal Sadiku

Uploaded by Gazeta Express on 2017-07-20.