Qytetarët fillojnë të mblidhen përpara Prokurorisë Speciale për të protestuar


13/04/2016

Vendi është nën sigurim të përforcuar të policisë, ndërkaq gjendja është e qetë. Qytetaret kohë pas kohe fishkëllejnë dhe bërtasin thirrje të ndryshme antiqeveritare.

Numri i protestuesve sa vjen e rritet, raporton portali.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart