Pronarë të kompanive të autobusëve përleshen në Prishtinë


18/12/2015

Sipas një dëshmitari të rastit, që ka folur në kushte anonimiteti për KosovaPress, të përfshirë në rrahje kanë qenë pronarët e dy kompanive të autobusëve për shkak të një mosmarrëveshje që ata kishin pasur.

Baki Kelani, zëdhënës i Policisë së Kosovës tha se Policia posedon një informacion për një mosmarrëveshje në këtë lokacion dhe sipas tij pritet që rasti të shqyrtohet në vazhdim.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart