Pompeo: Nuk do të bashkëpunojmë me vendet që përdorin sistemet e Huawei-t


21/02/2019

“Nëse një vend e miraton këtë dhe i vendos ato në disa prej sistemeve të tij të rëndësishme të informacionit, ne nuk do të jemi në gjendje të ndajmë informacion me ata, ne nuk do të jemi në gjendje të punojmë pranë tyre”, the Pompeo për “Fox Business Channel”.

“Në disa raste ekziston rreziku që ne nuk do të jemi as në gjendje të vendosim burime amerikane, një ambasadë amerikane apo një pikë ushtarake amerikane”, shtoi Pompeo, duke thënë se është duke ndarë me aleatët detajet e këtij rreziku real.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart