Pompeo: Influenca ruse përbën një kërcënim për demokracitë e botës


12/02/2019

‘’Vladimir Putin është i vendosur të minojë demokracitë në mbarë botën, mos u mashtroni ! Ne duhet të jemi shumë të sinqertë për këtë temë’’, deklaroi Pompeo në prani të studentëve të gazetarisë në Bratislavë.

Ai më pas paralajmëroi sllovakët mbi nevojën për t’u mbrojtur kundër mjeteve ekonomike dhe formave të tjera të vendosura nga Kina për të krijuar varësi dhe manipuluar sistemin tuaj politik.

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart