Përse shumë njerëz po zgjedhin COOP? - Gazeta Express

23/02/2019 11:41

Përse shumë njerëz po zgjedhin COOP?

23/02/2019 11:41

Produktet e COOP Italia janë produkte të shëndetshme dhe me benefite të shumta duke na dhënë një jetë më të shëndetshmë dhe me shumë energji. Këto janë produkte 100% italiane dhe  janë të prodhuara me kujdesin më të lartë, duke u siguruar se nuk kanë në përmbajtjen e tyre përbërës të dëmshëm. 

Produktet COOP janë ndër të vetmet që ofrojnë produkte pa vaj palme, i cili, i vërtetuar shkencërisht tashmë, është shumë i dëmshëm për shëndetin tonë.

COOP kujdeset që në produktet e tyre të mos ketë përbërës të panevojshëm dhe me efekte anësore për shëndetin e konsumatorëve. Pavarësisht kësaj, produktet COOP janë shumë të shijshme, duke ruajtur shijen e tyre natyrale dhe vetit e tyre të mira.

Për më tepër, Coop italia kujdeset që të jenë transparent me produktet e tyre, në mënyrë që ne të dijmë se çka po blejmë. Dhe diçka që nuk dëgjojmë nga kompani të tjera, por që COOP e bënë, është rëndësia që i kushtojnë kujdesit dhe mbrojtjes së mjedisit.

Siç mund të kuptohet, këto produkte ofrojnë vlera të shumta për ne. Ne mund të konsumojmë produktet COOP lirshëm dhe pa merak, pasi që ato nuk janë të modifikuara gjenetikisht, nuk përmbajnë ngjyrues artificial, yndyrna të hidrogjenizuara, vaj palme dhe pa aditiv të panevojshëm.

Më e mira është që këto produkte mund t’i blejmë pa menduar dy herë se a përmbajnë vlera dhe a janë të sigurta. Coop ofron siguri të lartë për produktet që shet, duke i kalur produktet në kontrolle rigoroze të sigurisë nga prodhimi e deri te shitja.