Përfundimisht Gruevski shkon në burg


09/11/2018

Gruevski u dënua për keqpërdorim të parasë publike. Ai kishte blerë një makinë të tipit ‘Mercedes’, në vlerë prej 600 mijë euro.

Vendimi ka hyrë menjëherë në fuqi, dhe u është dorëzuar palëve, e që praktikisht Gruevski do të shkojë në burg, në momentin që e pranon vendimin, shkruan b92, transmeton Gazeta Express.

Sot Kuvendi i Maqedonisë ka votuar për heqjen e mandatit të deputetit për Gruevskin, por për një gjë të tillë nuk kanë votuar shumica e deputetëve.

Edhe përkundër kësaj Gruevski pritet që të marrë pagën prej deputeti edhe gjatë kohës sa do të jetë në burg.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart