Pas zjarrit, Kalifornia goditet nga shirat dhe përmbytjet


17/11/2018

Kjo është tragjedia më e madhe nga zjarri në Kaliforninë, kurse banorët që kanë braktisur shtëpitë janë duke fjetur në tenda dhe makina, ndërsa përballen me një rrezik të ri, shira e rrëmbyeshëm që pritet të shkaktojnë përmbytje të rrezikshme dhe rrëshqitje të tokës.

Deri më tani janë identifikuar 71 viktima nga zjarri, kurse një numër shumë i madh janë ende të zhdukur.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart