PAN kërkon edhe një javë kohë para votimit të kryeparlamentarit


09/08/2017

E më pas, njëri prej përfaqësuesve të PAN’it në takimin në Kuvend me Mikullovcin, tha se mund të thirret vazhdimi i seancës konstituive.

 “Ne si PAN jeni të mendimit që të mërkurën e ardhshme të mbahet dhe një konsultë, dhe të enjten apo të premten të mbahet seanca”, propozoi Pal Lekaj. 

Nga ana tjetër, kryesuesi i seancës, deputeti i VV’së Adem Mikullovci tha se seanca është thirrur për të enjten dhe të gjithë janë njoftuar me kohë. 

“Kjo nuk është një lojë”, tha Mikullovci. 

“Mbledhja u caktu me kohë dhe në mënyrë të rregullt”, tha deputeti më i vjetër nga mosha në Kuvend. 

Ndryshe, më herët në këtë takim Enver Hoxhaj ka konfirmuar se koalicioni në fjalë nuk merr pjesë në seancën e 10 gushtit. /GazetaExpress/. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart