Pamje të papara ndonjëherë: Brenda pallatit ku Papa Françesku e kalon verën (Foto) - Gazeta Express

01/11/2016 18:18

Pamje të papara ndonjëherë: Brenda pallatit ku Papa Françesku e kalon verën (Foto)

01/11/2016 18:18

Pallati apolostik në Castel Gandolfo, i cili për shekuj ka qenë vendbanimi veror dhe pushues e liderit të Kishës Katolike, gjendet 25 kilometra jashtë Romes, në Liqenin Albano, transmeton Express.

Njëzet dhomat e papara më herët, u hapen për syrin e publikut më 22 tetor, përfshirë dhe një librari private dhe një dhomë e gjumit e thjesht./Express/