Ofertë speciale në KFC vetëm të Marteve


19/11/2018

Shumë klientë e kanë kërkuare që kjo ofertë të jetë prezente edhe pas festës së Halloween’it, andaj KFC ka vendosur që këtë ofertë ta lansojë çdo të Martë nga dita e nesërme me date 20 Nëntor 2018.

Ofertën WOW mund ta gjeni në çdo pikë KFC Kosova për çmimin 9.99€ ku ju merrni:

  • 6 Hot Wings
  • 6 Crispy Strips
  • 2 Akullore KFC
  • iTwister Wraps
  • 2 Pomfrita dhe,
  • 2 Pije

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart