Nuk ka përgjigje nga Kabineti i Ivanovit për tërheqjen e vendimit për falje


17/04/2016

Nuk ka informacione edhe për atë nëse ajo gjë është ligjore dhe a është e mundshme që aq persona të kërkojnë që falja për to të mos bëhet.

Deri më tani, liderët e LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së, Zoran Zaev dhe Nikolla Gruevski publikisht kërkuan që të mos falin, ashtu njëjtë edhe ish kryetari i shtetit, Branko Cërvenkovski, kryetari i Parlamentit, Trajko Velanoski, prokurorët e falur nga Prokuroria Speciale Publike dhe disa persona tjerë, transmeton TetovaSot.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart