Kthehu lart

Kujdes me parkimet në Tiranë, policia gjoba përmes “spiunëve”

Kujdes me parkimet në Tiranë, policia gjoba përmes “spiunëve” GazetaExpress

Policia Rrugore e Tiranës vijon me gjobat për parkimet e gabuara.

Janë vetë qytetarët ata që denoncojnë zënien e hapësirave publike nga makinat.

“Padyshim qytetarët, janë Aleati më i ngushtë, për të vendosur rregull dhe për të ndërhyrë në kohë për çdo paligjshmëri, qoftë ajo edhe një kundravajtje administrative.

Besimi ndaj nesh, është vlerësim dhe njëkohësisht detyrim për tu shërbyer me korrektësi të gjithë qytetarëve që adresojnë shqetësimet e tyre pranë nesh”, njofton policia./Express

    Data: 18 Janar 2019 11:34
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera