U lidh me grekun e martuar vetëm për seks, "e ha" keq 4-5 herë në muaj shqiptarja mendjelehtë - Gazeta Express

U lidh me grekun e martuar vetëm për seks, "e ha" keq 4-5 herë në muaj shqiptarja mendjelehtë

05/09/2018 8:34

Siç shkruajnë mediat greke, e reja dhe burri nga Rodosi i Greqisë, u njohën me njëri-tjetrin në internet, por teksa vajza kërkonte vetëm të argëtohej e pse jo, të fitonte edhe ndonjë para duke bërë qejf, babai i dy fëmijëve e kishte filmuar teksa të dy kryenin akte seksuale intime.

Ai e kërcënonte teksa i thoshte se do të publikonte videon në rrjetet sociale për ta parë të gjithë, nëse ajo nuk i shkonte pas dëshirave të tij të shfrenuara. Kështu, në polici 31-vjeçarja shqiptare është shprehur se është detyruar të marrë pjesë në grupe të ndryshme orgjish, që prej shantazheve të nisura në vitin 2016.

Ajo tregon gjithashtu se edhe gjatë orgjive, të cilat zhvilloheshin të paktën 4-5 herë në muaj, për një vit rresht, me miqtë e burrit, është filmuar.

Gruaja ka thënë se ishte detyruar kundër dëshirës së saj të firmoste një letër, në të cilën pranonte se raporti ishte bërë me dëshirë nga ana e saj, e madje edhe se ishte paguar me 20 mijë euro.

Ajo shprehet se këtë shumë nuk e ka parë me sy dhe këto veprime i ka kryer përherë kundër vullnetit të saj. 31-vjeçarja shqiptare shton se dy filmime janë hedhur në internet në faqe pornografike.