Rrjeti shpërthen në meme: Autoshkolla Rama-Cakaj


12/01/2019

Meta nuk e ka dekretuar kandidaturën e tij, teksa sot shkruante në Facebook:

Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë nuk mund të kthehet në autoshkoll,  ku ustai i madh kërkon të mësojë “gjeniun” si të ndryshojë kufijtë e të gjithë Ballkanit Perëndimor. 

Rrjeti ka shpërthyer në meme për këtë situatë, ku bie në sy se ka edhe nga memet iroike për vetë moshën e ministrit të propozuar 28-vjeçar.

Më poshtë keni disa prej fotove:

/Express

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart