Reagim i fortë i Bashës: Do i propozoj grupit parlamentar djegien e mandateve të deputetëve!


17/02/2019

 “Ne kemi ndjekur të gjitha rrugët institucionale por përballë nuk kemi një parti politike, një qeveri politike të zgjedhur nga qytetarët, për ballë kemi një bandë.

Duke iu falënderuar për besimin e demonstruar dje ju siguroj se kam dëgjuar dhe kuptuar mesazhin tuaj. Kështu nuk vazhdohet më, kupa është mbushur dhe është derdhur, thika ka shkuar në palcë dhe koha e fjalëve ka mbaruar. ne nuk do vazhdojmë të jemi fasadë e një parlamenti.

Ndaj unë jam sot këtu për tju thënë me përgjegjësi të plotë se e kam lexuar vullnetin tuaj.

Ndaj kam vendosur ti propozoj grupit parlamentar djegien e mandatave parlamentare”, tha Basha.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart