Rama ka mesazh për studentët: Nesër do të keni në fakultete dy përfaqësues të qeverisë


13/01/2019

Shkak për këtë lëvizje do të jetë sipas Ramës nevoja për të asistuar studentët në lidhje me çështjet e tarifave të universitetit dhe për të dëgjuar nga ana e studentëve mbi problemet e tyre specifike.

Ja çfarë shkruan kryeministri:

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart