Qeveria valë shkarkimesh për vjedhjen në Pashaliman, Metës i dorëzohet “koka” e gjeneralit - Gazeta Express

Qeveria valë shkarkimesh për vjedhjen në Pashaliman, Metës i dorëzohet “koka” e gjeneralit

04/02/2019 11:25

Ministria e Mbrojtjes ka përfunduar hetimin administrativ në lidhje me skandalin në fjalë, ku nga depoja e armëve të bazës detare u vodhën disa armatime. Hetimi i drejtuar nga Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura dhe vendimi i Xhaçkës kanë konkluduar me shkarkimin e 15 ushtarakëve si dhe propozimin për shkarkimin e komandantit të Forcës Detare, Gjeneral- Majo Ylber Dogjanin.

Propozimi për shkarkimin e Dogjanit është dorëzuar pranë Presidencës, institucion i cili ka tagër të shkarkojë ushtarakët me dekret./Express