Pasuri e fshehur dhe deklarime të rreme, prokurori Shpëtim Kurti në sitën e vettingut


22/11/2018

Pas hetimeve, ILDKP ka konstatuar se deklarimi Kurtit nuk është i saktë dhe se ka fshehur pasurinë.

Pasuritë e Prokurorit rezultojnë: 

Një apartament banimi 83 metra katrorë në rrugën Sulejman Pasha, që e ka blerë për 1.5 milionë lekë në vitin 2002 dhe ia ka shitur më pas të vëllait në 2011.

Apartament banimi 43 metra katrorë tek fusha Aviacionit, apartament me sipërfaqe 60 metra kator në plazhin e Durrësit, truall 146 metra katorë dhe ndërtesë në rrugën R. Shijaku në Tiranë blerë në 2012 për 5.5 milionë lekë. Tokë are 3650 metra katroë dhe shtëpi 160 metra katror në Has të Kuksit dhe automjet i blerë në vitin 2003.

Apartamenti i rrugës Sulejman Pasha rezulton në mospërputhje me çmimin e blerë në vitin 2002. Ky apartament është deklaruar i blerë për 2 milionë lekë por në kontratën e shit-blerjes rezulton 1.5 milionë lekë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart