“Niveli i Sigurisë në Shqipëri është zero”


11/01/2019

Sipas tij standardet e sigurisë në vendin tonë, anëtarë të NATO-s janë zero.

“Skandal me certifikatën e INFORMACIONIT TË SIGURISË SË LARTË, e cila lëshohet me më pak kontroll se një certifikatë familjare…

Skandal me SIGURINË e Depove të Armatimit të bazës më të rëndësishme detare që zbrazet gjatë natës…

Kjo vetëm 24 orët e fundit!!!

STANDARDET e SIGURISË në nivelin nën “0” në vendin anëtar të NATO-s që qeveriset nga një narko-qeveri e korruptuar!

P.S. të gjitha shërbimet dhe resurset e SIGURISË funksionojnë 24/24 vetëm aty ku cenohet mbijetesa politike e narko-Kryeminstrit: tek studentët në protestë, tek naftëtarët në protestë, tek minatorët në protestë… tek populli në protestë!”, shkruan ai.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart