Kujdes me parkimet në Tiranë, policia gjoba përmes “spiunëve”


18/01/2019

Janë vetë qytetarët ata që denoncojnë zënien e hapësirave publike nga makinat.

“Padyshim qytetarët, janë Aleati më i ngushtë, për të vendosur rregull dhe për të ndërhyrë në kohë për çdo paligjshmëri, qoftë ajo edhe një kundravajtje administrative.

Besimi ndaj nesh, është vlerësim dhe njëkohësisht detyrim për tu shërbyer me korrektësi të gjithë qytetarëve që adresojnë shqetësimet e tyre pranë nesh”, njofton policia./Express

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart