Kërkojnë anulim të Ligjit për Arsimin e Lartë, pedagogët në grevë njëditore


18/01/2019

Sipas pedagogëve, vendimet e marra nga Këshilli i Ministrave cënojnë autonominë e Universiteteve.

Edhe këtë të premte vijoi bojkoti i mësimit në Fakultetin Ekonomik, Politeknik, tek Inxhinieria e Ndërtimit dhe Fakultetin e Shkencave Sociale. 

Ndërsa në Fakultetin Juridik studentët vijojnë të ndarë në dy grupime, atyre protestues dhe studenteve që presin të rinisin mësimin./klan/

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart