Grabitja në Rinas, kërkohen 127 vite burg për 8 të akuzuarit


18/01/2019

Në total për të 8 akuzuarit Prokuroria ka kërkuar 127 vite burg.

1-Dash Kupa 20 vjet burg 
2- Ernest Kupa 19 vite e 8 muaj burg 
3- Neim Avdyli 20 vjet burg 
4- Ditjon Memlika 5 vjet e 8 muaj 
5- Admir Cerpja 5 vjet e 8 muaj 
6- Fatjon Xhyliu 16 vite burg 
7- Dritan Sinani 16 vjet burg 
8- Aleksander Murataj 24 vjet burg

Nga ky grup është ende në kërkim Admir Murataj.

Të arrestuarit akuzohen se janë përfshirë në grabitjet me armë të vlerave monetare në rrugën e Rinasit në shkurt të 2017 dhe në 2015. 

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart