Çfarë i shkruante Ismail Qemali doktorit të tij Loris-Melikoff, zbulohet letra


13/01/2019

Nga Aurenc Bebja/ 

P.S. – Dr Loris-Melikoff sapo ka marrë nga Ismail Qemal Beu, letrën e mëposhtme:

Londër, 16 prill 1902.

“Doktori im i shtrenjtë,

Ndërsa po largohesha nga Brukseli për në Londër, të dielën e kaluar, mora ftesën tuaj për datën 5. 

Më vjen keq që kam humbur mundësinë për të takuar miqtë e një çështje kaq të drejtë dhe të dashur në zemrën time.

 Unë nuk do t’ju shpjegoj arsyet pse nuk kam qenë në gjendje të vij ose t’ju përgjigjem, zarfi i letrës suaj do t’i shpjegojë të gjitha.

Do të kthehem së shpejti në Bruksel, dhe pas pak ditësh, shpresoj të shkoj në Paris, ku unë do të jem i lumtur t’ju takoj dhe t’ju shtrëngoj dorën. 

Përzemërsisht,

Ismaili.”

Artikull i sponsoruar

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart